Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Sunt insarcinata si am aflat ca vom avea o fetita. Ce ziceti de prenumele Mara? Ma tot gandesc de ceva vreme fara sa gesesc ceva sa-mi placa si am auzit-o pe Andra aseara ca doreste sa isi numeasca fetita Mara. Mi s-a parut interesant.

Raspuns mamica: "Nu stiu ce sa zic... fiecare parinte ii pune copilului sau ce prenume doreste, dar mie imi plac numele romanesti, nume de sfinti chiar! Cele de gen Yanis, Mara, Amira, Paty, Elias nu pot sa le suport.... chiar nu ne mai plac si numele romanesti? "

Raspuns mamica: "Pe nepotica mea o cheama Mara, imi place foarte mult numele ... Cred ca ar fi mai bine sa il si asociezi cu un al doilea nume - este la moda in ziua de astazi - gen Mara-Alexandra, etc. Mara mai este si nume de sfant si este un nume care caracterizeaza persoanele puternice."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.