Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

De la ce varsta poate un copil sa stea singur acasa?

Raspuns mamica: "Depinde cat de responsabil este cel mic. Am inceput cu fata cea mare, de pe la 9 ani sa o las singura cate 10 minute. Am crescut durata cu 10 minute de fiecare data. Am lasat la indemana un numar de telefon, am facut "instructajul de protectie" gen: nu iesi pe balcon, nu deschizi geamul, nu umbli la foc, nu deschizi usa de la intrare si cel mai important nu le-am lasat pe amandoua acasa singure, in aceelasi timp :) Oricand se poate isca o cearta cu final neasteptat."

Raspuns mamica: "Totul depinde de cum l-ai invatat... daca e dependent de tine fizic, cu greu va sta singur acasa pe la 10 ani, daca ai incredere in el si stii ca e cuminte si te asculta, pe la 7 ani este numai bine. Eventual aveti telefoane si il poti suna ca sa te asiguri ca e ok. Sau poti ruga o vecina sa verifice daca e totul in regula."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.