Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Daca lucrez si am nascut, nu ar trebui sa primesc si un salariu mediu de la firma unde sunt angajata?

Raspuns mamica: "Adica... cum lucrezi si ai nascut? Asa ceva nu este posibil! Normal esti in concediu pentru cresterea copilului... cum sa mai lucrezi inca? Poate doar inca nu i-au incheiat contractul de munca. Nu stiu unde ai auzit asa ceva... dar nu este posibil."

Raspuns mamica: "Trebuie sa te hotarasti - ai nascut sau inca lucrezi? Odata ce ai nascut nu mai beneficiezi de salariu de la fostul loc de munca, ci doar de indemnizatia pentru cresterea copilului. Cine te-a informat... te-a informat gresit. In afara de alocatie si indeminizatie, nu mai beneficiezi de nimic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.