Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Mamici... de fetite... un tata vitreg cum se va comporta cu fetita ta?

Raspuns mamica: "Nu am fetita insa, intr-o anumita perioada a vietii mele am avut aproape un tata vitreg. Zic aproape pentru ca mama nu a facut atunci pasul hotarator. Am vazut tot felul de cazuri si sincer nu am incredere in oameni mai ales intr-o situaie de genul asta. Nu spun ca nu sunt oameni care-si iubesc copii vitregi ca pe ai lui si nu fac diferenta insa, daca as fi singura (divortata) si as avea copii nu as face niciodata pasul sa aduc un alt barbat in casa.... poate numai dupa ce vor creste suficient copii mei. Voi pune copii pe primul loc. Am vazut cu ochii mei ce pot pati copii din partea unui tata vitreg. Putini sunt oamenii care renunta la acest amanunt si anume al paternitatii. Poate sunt conservatoare, dar nu as vrea un tata vitreg pentru copii mei in Romania."

Raspuns mamica: "Din moment ce barbatul respectiv te iubeste pe tine ca femeie, ca o sotie, cu siguranta va ajunge sa iti iubeasca si fetita ca pe propria lui fata. Nu uita, parinte e cel ce te creste, nu cel ce te face. Uite, eu de exemplu, mama cu tata au divortat, mama a plecat in afara, taica-miu biologic ma suna din an in paste (nu am mai vorbit de peste 2 ani). Mama s-a recasatorit cu cel mai bun om din lume. Cand iti prezinta tatal meu vitreg familia, mai intai ma prezinta pe mine ca fiind fata lui, iar eu cand sunt intrebata de parintii mei, vorbesc doar de el! Chiar ma iubeste omul asta, si pe mine si pe mama!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.