Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Aceasta este prima mea sarcina, am 11 saptamani si nu pare sa-mi fi crescut burta. Cand incepe sa se vada burta?

Raspuns mamica: "La prima sarcina la mine cam pe la 4 - 5 luni a inceput sa fie vizibil ca sunt insarcinata, e normal ca la prima sarcina, stai linistita ca in al treilea trimestru de sarcina vei avea o burta incat vei spune ca e prea mare , deci pe la 4 luni va incepea sa creasca burtica."

Raspuns mamica: "Inca e devreme pentru a fi vizibil ca esti insarcinata. In general dupa 4 - 5 luni incepe sa se vada burtica. Acum depinde si cum porti copilul in pantec, se poate nici sa nu ai o burtica proeminenta sau se poate ca burtica ta sa creasca atat de mare incat sa nu-ti poti vedea varfurile picioarelor in ultimul trimestru."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.