Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Este riscant sa nasc la 33 saptamani?

Raspuns mamica: "Depinde de ce anume iti recomanda medicul care ti-a supravegheat sarcina. Cunosc o persoana care a nascut de urgenta la aproape 6 luni, iar copilul a supravietuit si este sanatos. Nasterile premature la 7 luni sunt ades intalnite, copii fiind sanatosi si mamele la fel."

Raspuns mamica: "Intotdeauna te poti gandi ca poate exista un risc cand nasti la 7 luni, cum de altfel poate exista si cand nasti dupa saptamana 40-41, dar asta nu inseamna ca se intampla ceva numaidecat, in mod normal un copil nascut dupa 32 de saptamani nu prezinta niciun fel de dezabilitati, dar sunt mult mai sensibili la boli. "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.