Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Copilul meu are o iritatie cam de o luna. Doctorii nu i-au facut nimic. Ar trebui sa mergem la urgenta? Alte sugestii?

Raspuns mamica: "Trebuie neaparat sa mergi la alt medic sa vada in primul rand de ce are aceasta iritatie si dupa aceea sa iti prescrie un siropel sau un unguent, un tratament pentru aceasta iritatie. O luna de zile este un timp prea lung pentru aceasta iritatie. Nu este in regula!"

Raspuns mamica: "Doctorii? Sa inteleg ca ai mers la mai muti medici si au spus ca e totul ok? Daca ti-au spus acelasi lucru toti poate ca nu trebuie sa te ingrijorezi, dar daca ti-au dar raspunsuri diferite atunci inceraca la alt dermatolog, trebuie sa-ti dea ceva, macar o crema, un ungunet, este imposibil."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.