Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

A mai incercat cineva metode de control a plansului?

Raspuns mamica: "Nu inteleg exact la ce te referi: metode de control al plansului? Cum sa-l ajuti sa nu mai planga? Pai trebuie sa aiba o problema de plange. Ii e somn, ii e foamne si ii e somn. Trebuie sa vezi care este problema sa nu-l lasai sa planga atat de tare; e dureros si pt tine si pt el."

Raspuns mamica: "Oare chiar exista astfel de metode de control al plansului? Eu sincer, nu am auzit de asa ceva. Verifica ce-l deranjeaza de-i provoaca plansul, poate are colici, poate ii e foame sau sete, prea cald sau prea frig, poate il doare ceva. Nu cred ca e eficienta metoda."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.