Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Recoamndati-mi va rog o vila cu cazare ieftina in Sinaia sau Busteni.

Raspuns mamica: "Cel mai sigur cauta pe net cazare Busteni sau Sinaia ... gasesti acolo multe oferte, si destul de ieftine, acum depinde ce-ti doresti. Pot doar sa-ti recomand o strada cu multe vile ... strada Zamorei ... de-acolo ai o priveliste de vis asupra peisajului montan din Busteni."

Raspuns mamica: "Buna, Noi am fost la Sinaia, am stat la Vila Alba ca Zapada este destul de ieftin a si conditiile sunt destul de bune. Este curat, este destul de bine plasata, camerele sunt calduroase, personal amabil, intimitate... distanta mica pana la gara - 10 minute ..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.