Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Ati avut experienta nasterii prin epidurala? Cum se face?

Raspuns mamica: "Eu am nascut prin operatie cezariana cu anestezie epidurala. Iti va da o injectie in spate in coloana, care nu este dureroasa, este doar o senzatie neplacuta, dupa care incepi sa nu mai simti numic de la mijloc in jos. Acul iti va ramane acolo si va fi montat un cateter, pe care apoi ti se vor administra calmante dupa ce te vei dezmorti. Acul ramas in coloana nu-l vei simti si nu te va deranja. Acesta ti se va scoate la cererea ta, atunci cand nu vei mai avea nevoie de calmante."

Raspuns mamica: "Epidurala se poate face si la operatia cezariana cat si la nasterea normala. Poti cere medicului sa-ti faca epidurala ca sa nu mai simti durerile nasterii (naturale) si nu simti nimic atunci cand te inteapa in coloana vertebrala, si iti amorteste corpul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.