Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Care este ritualul vostru la baita, la un copil nou nascut?

Raspuns mamica: "Spre exemplu mica intai ii faceam baue pe coro apoi il lum in brate si il tineam si apoi ii faceam si baie in cap dupa care il bgam in prosop si ii faceam masajul dupa care il lasam tot ii prosop si ii dadeam sa suga, deoarece transpira, si dupa il imbracam si il culcam."

Raspuns mamica: "La noi, la baita, tati a jucat un rol important. Eu pregateam apa pentru baita, prosopelul, hainutele de schimb, iar tati pregatea printesa pentru baita. Tati tinea capusorul, iar eu ii spalam corpul si dupa aceea capusorul. Dupa baita, ii faceam masaj si gimnastica."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.