Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum imi dau seama ca a inceput dentitia?

Raspuns mamica: "Pe unii copii ii incep sa-i manance gingia si pe la 2 luni jumate 3, pe altii pe la 5, 6 luni,depinde de copil, iar dintii ii pot iesi si pe la 4 luni jumate 5 sau unora le iese si in jurul varstei de 1 an, in general cand se pregatesc dintisorii ii mananca gingia, se albeste si saliveaza abundent."

Raspuns mamica: "Ne putem da seama ca dentitia a inceput in momentul in care copilul saliveaza mai mult decat de obicei, incepe sa-l manance gingiile, gingia e inflamata. In aceste momente,bebe e mai irascibil,plange mai mult,are tendinta de a roade suzeta, poate avea febra sau / si diaree."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.