Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce pot sa fac pentru a calma durerea la alaptare?

Raspuns mamica: "Singurul motiv pentru carea simti durere este ca bebelusul nu apuca bine sfarcul si din cauza asta iti produce rani. Trebuie sa incerci sa il ajuti sa prinda bine sfarcul pentru a putea sa se hraneasca si el bine si tu sa nu mai ai rani. Da cu vitamina A."

Raspuns mamica: "Daca te doare din cauza ca nu a prins bine mamelonul atunci trebuie sa ii inveti copilul cum sa apune pentru ca altfel iti face rani, daca te doare uterul cand alaptezi acest lucru se intampla din cauza ca se contracta; daca te dor sanii poate fi din cauza ca vine laptele, cu timpul durerea se amelioreaza sau dispare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.