Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce tip de balansoar pentru bebelusi mi-ati recomanda? Vrem sa cumparam unul de la Emag (avem un voucher) si nu stiu ce sa aleg :) Bebe are apoximativ 3 luni.

Raspuns mamica: "Un balansoar adecvat varstei, dar nu foarte scump deoarece nu va sta foarte mult in el! Ai grija sa fie dintr-un material bun si sa aiba centura de siguranta, eventaul ceva jucarii atasate! Eu nu am avut la fetita pentru ca nu mi-am permis sa ii cumpar unul, desi as fi vrut."

Raspuns mamica: "Sa stii ca produsele de la Emag chiar sunt foarte bune si de calitate. Si eu am avut un voucher tot de la emag castigat la un concurs si am mai dat o mica diferenta pentru un carucior -in jur de 23 de lei. Pentru fetita mea am cumparat un balansoar cu baterie si cu senzor de oprire automata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.