Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Sunt sau nu daunatoare telefoanele mobile, purtate de copii, mai ales agatate de gat ?

Raspuns mamica: "Nu cred ca influenteaza faptul ca sunt purtate de gat sau nu. Parerea mea este ca un copil nu ar trebui sa aiba telefon mobil, pana la o varsta mai inaintata. Si noi am fost copii si am supravietuit acestei perioade fara telefoane mobile. Nu trebuie chiar sa le facem toate mofturile."

Raspuns mamica: "Nu conteaza cum si unde sunt purtate telefoanele mobile de catre copii. Telefoanele mobile dauneaza atat adultilor, cat si copiilor. Studiile au aratat ca un copil care are si foloseste un telefon mobil, se concentreaza mai greu, are probleme de auz si de perceptie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.