Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ce parere aveti despre Feng Shui in camera copilului ?

Raspuns mamica: "Sti cum este cu Karma, eu una nu prea cred in asa ceva, dar daca tu simti ca asta iti ajuta copilul sa fie mai linistit, sa se incarce cu energie pozitiva, si tu la fel atunci ar fi bine sa folosesti Feng Shui in camera copilului si poti si in camera ta."

Raspuns mamica: "Eu sincer, personal nu cred in astfel de lucruri. Rau banuiesc ca nu are ce sa fie, este un alt mod de a decora camera, iar daca esti si superstitioasa, atunci iti poate face bine in primul rand tie. Pentru mine este doar un alt gen de aranjare a mobilierului."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.