Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Este bine sa lasam un copil de 3-4 ani sa locuiasca cu bunicii?

Raspuns mamica: "Aceasta optiune ar trebui sa fie doar artunci cand nu mai ai alta solutie de a locui cu voi / tine sau sa il luati cu voi / tine ... din experienta iti spun ca este foarte greu pentru copil sa stea fara parinti, fara mama, acest lucru il poate afecta foarte tare psihic mai ales ca e foarte mic. "

Raspuns mamica: "De ce sa locuiasca cu parintii; nu ne spui motivele, daca pleci in strainatate si nu ai cum sa il iei, e bine ca are cu cine sa stea; in rest nu mi se pare bine, caci bunicii il alinta mult peste limita adminsa, asta vad la mine si il lasa sa faca ce vrea el; cel mai bine si mai sanatos pentru un copil e sa stea cu parintii lui."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.