Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Credeti ca zodia influenteaza caracterul copilului? Eu am un capricorn, un scorpion si un berbec; si sunt peste. Dupa horoscop, voi fi depasita de situatie.

Raspuns mamica: "In niciun caz. Personalitatea unui copil depinde in primul rand de el insusi, de educatia pe care o primeste, de mediul in care traieste si de colectivul in care se integreaza. Din punctul meu de vedere, zodiile caracterizeaza la general, dar personalitatea fiecaruia este ceva diferit de la caz la caz. Asa ca stati linistita, nu are treaba una cu alta!"

Raspuns mamica: "Caracteristicile specifice fiecarei zodii sunt trasate in linii mari. Educatia si mediul le dezvolta sau le elimina. Important este sa observam defectele ce caracterizeaza o zodie si, prin educatie, sa le eliminam. Nu putem sa spunem sa semnele zodiacale nu au influenta asupra personalitatii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.