Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ce faceti impreuna cu cei mici in week-end?

Raspuns mamica: "La panarama asta de vreme nu prea avem ce face, stam acasa. Posibil daca se opreste viscolul sa iasa tati sau tataie cu baiatul in curte sa se joace putin cu zapada, altfel gasim de lucru prin casa -- mancare, curatenie, jucat cu masinutele, putina muzica, alintaceala si gata weekendul."

Raspuns mamica: "Din fericire in perioada asta avem zapada din belsug, putem iesi afara sa ne jucam cu zapada, sa ne bulgarim, sa facem un om de zapada si sa ne dam cu sania, apoi cand intram in casa putem sa pictam sau sa coloram si de ce nu sa ne jucam cu cuburile Lego."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.