Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Vi s-a intamplat ca atunci cand e rece afara (nu neaparat foarte frig), sa apara pe pielea copilului pete inchise de culoare?

Raspuns mamica: "Nu am mai auzit de asta pana acum dar poate fi posibil. Eu nu am patit asa ceva cu bebe. Dar poate e de la altceva nu neaparat de la temperatura de afara. Poate nu ii prieste altceva din aer sau poate nu este asa cum crezi. Copilul poate avea altceva si poate tie ti se pare."

Raspuns mamica: "Nu am patit niciodata asa. De obicei cand e rece evit sa ii scot. Doar fata o duc la gradinita. Poate nu este bine vorbeste cu un doctor... orice schimbare la copil trebuie spusa unui doctor, caci nu stii ce problema poate fi ... cred ca un dermatolog stie cel mai bine ce inseamna petele astea..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.