Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De ce bebelusul meu de 9 luni nu vrea sa mai stie fara mine ?

Raspuns mamica: "Daca te referi la faptul ca nu mai vrea sa stea fara tine atunci sa stii ca odata ce bebelusul se ataseaza mai mult de cineva si in cele mai multe cazuri aceasta persoana este mama, deoarece sta cel mai mult cu el si legatura este mai puternica intre ea si bebe, atunci este normal sa vrea sa stea cat mai mult cu tine."

Raspuns mamica: "Da, aceeasi problema o avem si noi, chiar daca suntem mari, suntem foarte mamosi si vrem sa stam tot cu mamica. Incearca sa il incurajezi prima data sa se joace si cu taticul sau cu alta persoana in prezenta ta, dupa aceea se poate juca doar cu taticul. Incearca aceasta de cateva ori si o sa vezi ca se va mai desprinde de tine!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.