Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Mamici, cum putem preveni sau mai bine zis trata OSA la copii?

Raspuns mamica: "Ar fi fost mai bine sa scrii denumirea intreaga... nu toata lumea stie ce e osa (apneea obstructiva) ! Uneori la copii se datoreaza amigdalelor extinse ! Se poate interveni chirurgical ! Cel mai bun tratament ti-l poate oferi cu siguranta medicul !!!"

Raspuns mamica: "Da, asa e doar ca e o denumire lunga. OSA reprezinta apneea in somn de cauza obstructiva si reprezinta de fapt reducerea sau chiar oprirea trecerii aerului la nivelul nasului sau gurii. Acesta provoaca o spaima de neimaginat parintilor mai ales ca este destul de frecventa la copii!!! Daca cateodata se rezuma la sforait in alte cazuri lucrurile se pot complica foarte mult. Solutia cea mai eficienta este tratamentul chirurgical."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.