Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Va cereti scuze copilului atunci cand gresiti fata de el?

Raspuns mamica: "DA! Normal! Este un mod de educatie foarte bun pentru propriul copil. Copilul invata multe prin imitatie, si cel mai bine ii imita pe parinti, asa ca si eu l-am invatat ca atunci cand greseste sa-si ceara iertare (plus pupic de impacare!). Asa ca si tu, ca parinte trebuie sa iti ceri scuze cand gresesti, sa spui "multumesc", "te rog"."

Raspuns mamica: "Eu imi cer scuze si fetita mea face la fel atunci cand face vreo boacana ... Copii invata de la noi, trebuie sa fim un exemplu... Cum sa ii invatam sa isi ceara scuze, sa spuna "Multumesc", sa salute, daca noi nu facem la fel. Ei sunt buni observatori ai comportamentului nostru!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.