Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cum tratam raceala/gripa in perioada de sarcina, cand nu este voie sa luam madicamente ?

Raspuns mamica: "Eu am gasit de ala o prietena un sirop de plante care costa 50 de euro, luat de pe un site din Germania, si mie mi-a facut foarte bine, mi-a trecut itr-o saptamana. Dar poti cere si in farmacii cred ca exista si la noi, sau poti cere sfatul medicului ginecolog."

Raspuns mamica: "Cel mai bine este sa te feresti cat de mult poti si sa eviti sa intri in contact cu persoane purtatoare de virusul gripei. In cazul in care deja ai contractat boala, medicul e singura persoana in masura sa-ti prescrie un tratament care sa nu ii puna sanatatea micutului in pericol. Acasa putem incerca cu ceaiuri calde cu un pic de lamaie, insa nu stiu ce rezultat vei avea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.