Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cum este sarcina multipla? Ce probleme pot aparea?

Raspuns mamica: "Ca orice sarcina este grea, iar pe masura ce sarcina avanseaza va trebui ca viitoarea mamica sa stea numai in pat. Medicul care te urmareste iti spune de cand iti trebuie repaus total. Cand incep bebeii sa miste este greu ca pot fi amandoi activi sau pe rand. Niciun medic nu iti poate spune din prima luna ce poti pati intr-un anumit trimestru de sarcina, fiecare femeie suporta sarcina diferit. Daca o mamica a patit ceva nu este neaparat ca si tu vei trece prin aceeasi stare. A 2 a sarcina este diferita de prima desi in mare stii cam la ce sa te astepti. Sarcina usoara si nastere usoara."

Raspuns mamica: "Este o sarcina grea si ce gemelara ca si ce cu tripleti eu cred ca este complicata ca poate implica multe riscuri. Copilasii vor iesi putin mai inainte decat daca ar fi fost unul singur si posibil sa aiba o greutate mai mica avand in vedere ca se nasc mai devreme."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.