Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum sa scap de mucegai? il dau cu savo antimucegai, dar tot reapare !

Raspuns mamica: "Mamico... asa ceva am patit-o si eu de foarte multe ori... dadeam cu savo... in cateva zile aparea... am incercam destul de multe solutii antimucegai... dar nimic. Dupa sarbatori am dat varul jos de pe peretele cu mucegai, am dat cu omorsa si cu var... iar pana acum nu a aparut nimic."

Raspuns mamica: "Eu tot savo folosesc si este adevarat ca mai apare dar folosesc din nou. Atentie la cauza care determina aparitia. Eu faceam o greseala pentru ca puneam pe calorifer un bol cu apa in loc sa-l pun sub calorifer si aparea in camera mucegai. Eu il frec... nu am incercat altceva pana acum in afara de savo."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.