Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Cand este momentul optim de a deveni parinti, si daca exista un asemenea moment ?

Raspuns mamica: "Un moment anume nu exista, fiecare face pasul acesta cand se simt pregatit, altii cand au o siguranta familiala si financiara potrivita. Fiecare cuplu are anumite intelesuri despre momentul in care decid sa aiba un copil. Cred ca vei simti cand esti pregatita mai ales psihic pentru a deveni mama."

Raspuns mamica: "Momentul potrivit este atunci cand ambii parinti isi doresc sa primeasca un nou membru in famile si sunt pregatiti sufleteste. Daca nu este programat si va ia prin surprindere, luati acest fapt ca pe un miracol. 9 luni aveti timp sa va pregatiti pentru cel mai frumos moment din viata fiecarui cuplu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.