Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Un bebelus poate intra in greva suptului asa, fara niciun motiv ?

Raspuns mamica: "Greva suptului nu se produce niciodata fara motiv! E mai greu ca noi mamicile sa intelegem de ce bebe refuza sanul! pPrintre motive se numara: modificarea mirosului mamei din cauza schimbarii parfumului, pozitia incorecta la san, stricarea rutinei zilnice de alaptat etc trebuie gasita cauza mamico."

Raspuns mamica: "Fara motiv nu prea cred, doar daca a inceput diversificarea si a descoperit gusturi care ii plac mai mult decat laptele matern. Renuntarea la lapte poate fi si daca bebe se satura cu manacarea gatita. Sau poate esti tu stresata, te-a suparat ceva in ultima vreme si astfel gustul laptelui s-a schimbat.... A avut si fata mea o astfel de perioada in care nu mai vroia sa fie alaptata, avea cca 1 an dar nu a renuntat de tot. Dupa cateva zile si-a revenit si a papat lapte pana la 1 an si 10 luni."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.