Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua










preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Desi pare imposibil se pare ca si cariile se pot vindeca. Ati alege vindecarea lor sau mersul la dentist?

Raspuns mamica: "Unde ai auzit asta, mami? Eu nu am auzit asa ceva si nu cred nici sa ma bati... cariile odata nascute pe dintele tau nu mai pot fi inlaturate decat de stomatolog. Insa daca ar exista vreun tratamnet care sa duc la vindecarea cariilor, as fi prima care sa il incerc!!"

Raspuns mamica: "Nu gasesc alt mod de vindecare a cariilor in afara de prevenirea lor. Asta inseamna ca nu trebuie sa mancam prea multe dulciuri. Dar nu cred ca cariile le putem trata noi acasa. Eu cred ca trebuie sa mergem la dentist pentru a le trata. De unde stim noi daca nu suntem specialuzate ce trebuie sa facem."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email



* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi



 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.