Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

De ce sunt atat de epuizata dupa ce alaptez?

Raspuns mamica: "Se spune ca mamicile care sunt obosite sau epuizate dupa ce alapteaza sufera de mastita. Afectiune care trebuie tratata din timp, astfel se ajunge la interventie chirurgicala. Mai bine mergeti la medic si spuneti-i exact cum va simtit si daca va dor sanii. Va stie ce e de facut pentru va trata."

Raspuns mamica: "Poate ca esti stresata, cred ca din cauza asta te simti epuizata, cand alaptezi trebuie sa fii relaxata, sa-ti gasesti o pozitie comoda atat pentru tine cat si pentru copilul tau; eu cand alaptam inchideam ochii si ma odihneam, pentru mine alaptarea era momentul de odihna."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.