Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cat este considerata o masa (cantitativ) a unui copil de 3 ani ?

Raspuns mamica: "Hai sa iti spun ce inseamna cantitativ la fetita mea care are trei ani si 8 luni. Stii ca au toane, perioade cand mananca mult si perioade can alergam dupa ei 2 ore cu o ciorbita. A mea manaca, asa ca o medie intre cele doua perioade, dimineta cand se scola, asta inseamna si la 10 cand se scoala, ceai sau lapte cu unt, dulceata, sau un ou, sau un sendvis, apoi la 12-13 un bol de ciorbita si un fruct, apoi pe la 14 inainte de culcare felul doi, cand se scoala ii mai dau ori ciorbita sau un sendvis, carne fripta, apoi un fruc, iar seara inainte de culcare daca imi mai cere ii mai dau un ceai, lapte sau ce imi cere."

Raspuns mamica: "Atat cat mananca e bine, nu trebuie fortat copilul daca intr-o zi mananca mai putin sau nu-si termina toata mancarea din farfurie, atat timp cat este un copil normal, adica fara probleme de sanatate, e ager, se joaca etc nu imi fac probleme ca azi a mancat mai putin decat ieri; unii copii mananca mai mult, altii mai putin; important este ca atat cat mananca sa fie sanatos, sa ii oferi vitamine, proteine, minerale ... tot ce are nevoie organismul unui copil."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.