Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ce pot sa fac pentru ca baietelul meu sa nu mai tipe?

Raspuns mamica: "Sa-l bagi in seama cred, si ai mei tipa cand se enerveaza, cand nu sunt atenta la ei sau cand se mai ciondanesc unul cu altul; eu cand tipa le spun ca nu vorbesc cu ei si daca vor sa-mi spuna ceva sa vorbeasca calm si incet, de altfel nici tu sa nu tipi la el asa il atati."

Raspuns mamica: "Nu trebuie sa sa il mai bagi in seama, lasa-l sa tipe si nu il baga deloc in seama, chiar daca plange, tipa cat poate asa ca nu ii da atentie. Lasa-l in pace sau il poti inchide in camera lui si ii poti face asa pana cand se va invata sa nu mai tipe."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.