Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Simt ca nu ma pricep deloc sa fiu mama. Nici macar nu stiu ce sa altceva sa mai fac :(

Raspuns mamica: "Daca esti la primul copil, asa cum cred eu, afla ca nimeni nu stie la inceput ce sa faca si cum sa faca; cu timpul vei invata cei trebuie sa faci, ce ii place la bebelus si ce nu ii place. Stai linistita, nimeni nu s-a nascut invatat! In prima faza, ai putea sa o rogi pe mama ta sa te ajute!"

Raspuns mamica: "Draga mamico iti inteleg sentimentul foarte bine. Eu acum in postura de mamica a doi copii, desi cel mic are 1 an si sapte luni cateodata chiar ma simt depasita de situatie, sper sa ma reabilitez. Este intradevar frumos cu doi copii, dar este extrem de greu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.