Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cum pot sa o fac si eu pe fetita mea de 4 ani sa manance ficat?

Raspuns mamica: "Nici fiica mea nu manaca ficat - nu ii place si spune ca se ineaca. Nu stiu de ce. Noi am reusit sa-i dam sa manance ficat dupa ce l-am fiert si am facut pate de casa - doar asa manaca, insa nu stie din ce e facut. Incercati sa procedati la fel sa vedeti daca functioneaza."

Raspuns mamica: "Ficatul e mai putin amar daca e fiert in lapte. El e mai bine tolerat de copii in combinatii cu piure de cartofi, cu orez sau cu banana, pasat cu blener, chiar daca varsta nu o mai cere poate combinatia de gust e acceptata. Neaparat trebuie cumparat proaspat si nu trebuie dat la copil dupa ce a fost congelat in prealabil pentru ca isi schimba gustul. Daca e pregatit nu neaparat doar fiert singur separat poate avea mai mult succes. Ma refer la combinatii cu rosii decojite si foarte putina ceapa rosie. Eventual ardei proaspat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.