Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Daca ar trebui sa plecati din tara pentru cateva luni, locuiti singura la bloc si aveti un catel, cum ati proceda cu el?

Raspuns mamica: "Ehe... mamico... am patit acest lucru. Am un catel si o pisicuta si a trebuit sa plec un timp din tara... si mi-a fost extrem de greu pentru ca nu stiam sigur ce sa fac cu ei. Sunt atasati foarte mult unul de altul chiar daca e un catel si o pisica... si pana la urma i-am dus la un adapost unde au foat ingrijiti si hraniti."

Raspuns mamica: "Sincer nu stiu sigur ce as face in aceasta situatie. Am un papagal si un hamster... dar nu stiu daca as avea incredere sa-i las in grija cuiva strain... chiar daca e vecin... ruda sau o buna prietena. Cel mai sigur i-as duce la un adopost."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.