Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce imi recomandati? Sa ma vopsesc sau nu? Am 25 de ani, doi copii, parul foarte lung, pana la fund si nu l-am vopsit niciodata. Mie si sotului ne place asa cum este, natural, dar in ziua de azi mi-e putin jena sa nu considere lumea ceva genul "uite-o si pe asta, cu doi copii si nu are parul vopsit".

Raspuns mamica: "In primul rand nu trebuie sa te iei dup lume. Trebuie sa faci ce simti tu si ce iti spune inima. Vopseaua nu ajuta la nimic din contra. Vopseaua deterioreaza parul foarte tare. Iti despica varfurile si iti cade par. Nu este o obtiune sa te vopsesti. Parul natural e mai sanatos si mai puternic."

Raspuns mamica: "Te admir pentru ca mizezi pe naturalete... iti urez sa nu fie nevoie niciodata sa-l vopsesti. Al meu vara se face caramiziu la culoare... de la soare se face asa. Si sunt nevoita sa-l vopsesc, ca nu am ce face. Si tot la fel e lung. Pastreaza-te cat mai naturala, parerea mea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.