Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce valori morale ati dori sa la insuflati copilor?

Raspuns mamica: "Este partea pentru care m-am rugat cel mai mult la Dumnezeu. Imi doresc sa fiu o mama buna si sa reusesc sa cresc un copil bun. Imi doresc sa imi cresc copilul respectuos: sa respecte oamenii indiferent de conditia lor sociala, sa respecte regulile si legile, dar sa ii si insuflu suficient discernamant pentru a face diferenta intre ceva absurd si ceea ce tine de bun simt, sa respecte mediul incojurator si sa il iubeasca. Imi doresc sa cresc un copil plin de intelegere si iubire pentru semeni, pentru lumea in care traim, care sa iubeasca frumusetile naturii. Vreau sa ii insuflu stima de sine si incredere in fortele proprii. Sa se cunoasca pe sine, potentialul sau si sa nu ii fie teama de esec. Sunt foate multe lucruri pe care mi-as dori sa il invat. Sa nu judece lumea, dupa cateva exemple negative, sa nu judece oamenii dupa ceea ce aude despre ei, ci sa dea fiecaruia sansa sa ii arate cum este cu adevarat, sa lase faptele lor sa vorbeasca pentru ei. Si multe altele..."

Raspuns mamica: "As vrea sa-i invat sa fie drepti, sa respecte dreptatea. Pentru ca m-am saturat sa vad ca, oriunde mergi, castiga doar cei cu...dare de mana. Apoi, as vrea sa-i pot motiva sa fie buni, darnici, sa-si ajute prietenii si nu numai. Si sa iubeasca natura, cu tot ce are ea frumos. Si sa fie aproape de Dumnezeu. Si o multime de alte lucruri. Sper sa si reusesc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.