Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mastocitoza la copii se poate trata ?

Raspuns mamica: "Imi pare rau sa-ti spun dar din cate am citit eu nu se poate trata, este o boala grava si media de viata a unui copil care are o astfel de boala este de numai cativa ani, sunt insa mai multe forme de mastocitoza si uneori poate fi confundata cu malabsorbtia."

Raspuns mamica: "In primul rand depinde ce forma de mastocitoza. Nu se poate vindeca complet ci doar se incearca ameliorarea si tratarea simptomelor. Copii care prezinta forma cutanata a mastocitozei au speranta mai lunga de viata. Cateodata se apeleaza si la chimioterapie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.