Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Pompele electrice sunt mai rapide decat cele manuale?

Raspuns mamica: "Da, mult mai rapide pentru ca noi nu putem pompa :D la fel de repede cum o face cea electrica; eu personal cred ca este si mult mai buna si mai practica, mie nu prea mi-a folosit pompa manuala insa am luat una ceva mai ieftina asa ca poate sunt si mai bune."

Raspuns mamica: "Cu siguranta sunt mai rapide si mai putin istovitoare decat pompele de san manuale. Se gasesc la farmaciile Sensiblue si nu au un cost foarte ridicat, fiind chiar convenabile, avand in vedere ca bebelusii nostri nu vor sa pape de la san ma gandesc ca pompa electrica e solutia perfecta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.