Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Care ar fi cauza labiilor lipite la fetite ?

Raspuns mamica: "Coalescenta labiala este un diagnostic ce se pune fetitelor care au labiile mici lipite. Uneori apare inca din primele zile de viata, alteori poate sa apara pe parcursul primilor ani. Se poate remedia prin interventii chirurgicale sau exista tot felul de adjuvante care in multe cazuri dau rezultate favorabile."

Raspuns mamica: "Fereasca Dumnezeu de asa ceva. Nu imi doresc sa trec prin asa ceva nu as putea. Dar cine vrea pana la urma. E foarte greu pentru copilul care are asa ceva. E bine ca se poate remedia covalescenta aceasta labiala . Dar va avea un pic de tras micutul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.