Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Ce as putea face ca sa ma lase mama in pace? Ii place sa fie tot timpul in control si am tot incercat sa o fac sa se opreasca, dar nu vrea sa ma asculte!

Raspuns mamica: "Da, e neplacut cand cineva incearca sa iti controleze viata fie chiar si cand e vorba de mama, ar trebui sa ai o discutie derioasa cu ea, atat timp cat tu nu incerci sa discuti cu ea ca de la adult la adult, cred ca nu isi da seama ca te poti descurca singura, cel mai bine ar fi sa stai separat ca sa nu intrati in conflict."

Raspuns mamica: "E o situatie destul de complicata. Asculta-i sfaturile, iar daca nu-ti convine fa tot ca tine. Dar nu o indeparta. Vei avea nevoie de ea dupa ce vei naste. E singura persoana in care poti avea incredere deplina. Cel mai bun sfat tot ea ti-l poate da. Nu uita ca ea te-a facut si te-a crescut pe tine, nu invers. Vei regreta mai tarziu atunci cand nu va mai fi pe lume."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.