Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Daca ati avea ocazia ati alapta si un alt copil decat al vostru? Eu da, din toata.

Raspuns mamica: "De ce nu? Mai ales daca ar fi al unei rude sau al unui prieten sau vecin. Este ceva extraordinar sa sti ca ai alaptat si alt copil si acel copil de considera mama de lapte. Numai sa am cu ce sa-l alaptez pentru ca femeile au din ce in ce mai multe probleme cu laptele matern."

Raspuns mamica: "Da... de ce nu? Este o fapta omenoasa, ajuti un suflet de copil. Daca mama respectiva nu ar avea lapte... si m-ar ruga sau as vedea ca bebelusul are nevoie sa fie alaptat... l-as hrani din toata inima. Din nefericire nu am avut acest prilej sa alaptez un copil care nu este al meu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.