Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Unghiile mele se rup foarte repede, si nu pot sa-mi fac manichiura. Cum as putea sa le intaresc?

Raspuns mamica: "Exista multe lacuri de unghii care ajuta si la intarirea lor, sau poti sa apelezi la tratamente vechi cum sunt inmuierea lor in ulei cald, care merge foarte bine si chiar vei observa ca s-au intarit tare, sau mai sunt tratamente speciale pe care le poti face dar sunt mai costisitoare."

Raspuns mamica: "Intr-adevar, am auzit si noi de inmuierea unghiilor in ulei cald, dar nu a prea dat rezultate. Presupun ca se rup repede din cauza lipsei de calciu. De ce nu incerci un tratament pe baza de calciu? Sau poti merge la un salon specializat. Sigur vor gasi o solutie si pentru unghiile tale."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.