Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

De ce le este frica copiilor doctor ?

Raspuns mamica: "In cazul in care i-am speriat ca daca nu stau cuminti ii ducem la doctor sa le faca o injectie,este clar de ce le este frica.Sunt copii care dezvolta adevarate fobii din cauza halatului alb.Sau mai exista posibilitatea de a fi tratati mai brutal de catre un anumit medic si de aici sa plece teama de acesta."

Raspuns mamica: "Trebuie sa incercam sa le explicam ca nu trebuie sa ne fie frica de doctor deoarece cel este un erou bun care salveaza vieti si care ne face bine cand ne doare ceva. Fetei mele care are 3 ani merge cu drag la medic, dar sincera sa fiu eu am cam dus-o si la analize si s-a obisnuit. Noi ne facem analizele de 2 ori pe an toti membrii familiei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.