Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mami, cum a fost la prima intalnire cu viitorul sot?

Raspuns mamica: "Wow... Prima data cand ne-am vazut unul pe celalalt a fost la locul de munca unde vroiam sa ma angajez, a fost dragoste la prima vedere, parca imi luase cineva toate cuvintele iar prima intalnire a fost romantica, parca desprinsa dintr-un basm .Eram intr-un parc din apropierea locului unde locuiam, ningeaa ca in povesti, eu aveam mii de emotii iar cand ne-am sarutat timpul a stat in loc, la propriu... trecuse 15 minute si nu realizasem."

Raspuns mamica: "Prima intalnire este intotdeauna cea mai romantica ... sunt cuvinte pe care vrei sa le spui si nu ai curaj, gesturi pe care nu stii daca sa le faci sau sa nu le faci, cand unul a facut primul pas, totul merge struna. A fost acum multi ani, dar ma emotionez si acum, numai cand ma gandesc!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.