Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce plante recomandati pentru ceaiurile bebeului de pana la 1 an ?

Raspuns mamica: "Pana la 1 an nu prea i-am dat ceai, doar san si apa. Ceai tin minte ca i-am dat doar in caz de constipatie, si acela era de musetel. I-am mai dat si ceai special pentru bebelusi, luat din farmacii, care era un pic dulce, pentru colici. Mai mult am baut eu in acea perioada, si anume ceai de anason, chimen, pentru colicii lui."

Raspuns mamica: "Eu una pana la varsta de 6 luni cand am inceput diversificarea mancarii nu i-am dat nici apa si nici ceai. Ii puteti da baby drink pentru inceput este destul de bun la gust sau sa ii dati ceai de musetel. Acum gasiti tot felul de ceaiuri in farmacii pentru toate varstele."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.