Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici cum va descurcati cu un copil cu astm bronsic? Mai ales in perioada rece

Raspuns mamica: "Nepotul meu are astm bronsic si este o problema foarte grea pentru mamica. Am vazut reprize cand nu putea respira, ii venea sa se astupe si fugeau repede la urgente. Chiar in momentul de fata sunt in spital, copilasul este foarte sensibil. Momentan are 6 ani, doctorul a spus ca aceste crize se vor rari dupa ce va implini 12 ani. Sa speram ca asa va fi!"

Raspuns mamica: "Offfff este cea mai dificila si greoie vremea rece mai ales ca baietelul meu sufera de astm bronsic. Sincer ma apuca groaza cand stiu ca vine iarna. Dar cu tratamentul corespuzator vom trece si peste vremea friguroasa. Este dificil mai ales pentru el pentru ca nu prea isi da seama ce se intampla."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.