Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Dupa doua cezariene sunt sanse mai mari de hemoragie?

Raspuns mamica: "Da, sansele de hemoragie sunt mai mari la o a 3-a cezariana. Din acest motiv, nu se fac mai mult de 3 operatii de cezariana. In mod normal, daca ai ajuns sa faci a 3-a operatie de cezariana, ar trebui sa-ti lege si trompele uterine in acelasi timp, pentru a evita alta sarcina. Sa nu uitam, ca este o operatie destul de grea, taietura aflandu-se langa un vas de sange important, care daca este atins de bisturiu, nu prea sunt sanse de supravietuire."

Raspuns mamica: "De obicei la treia cezariana e mai complicata, acum depinde de mamica cat de rezistenta e, iar hemoragia poate sa fie mai mare, sa nu uiti sa le ceri sa-ti lege trompele, sa nu mai ramai insarcinata, ca a patra cezariana nu mai ai voie sa-o mai faci, si mergi mai des la doctorul tau specialist."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.