Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

La ce varsta ii pot explica fiicei mele ce inseamna menstruatia?

Raspuns mamica: "Pe la 11, 12 ani ar trebui sa-i explici, la fetitele care sunt mai dezvoltate este posibil sa le vina menstruatia si la 12 ani si cred ca ar trebui sa fie pregatite, dar din cate stiu si la scoala invata despre acest lucru, pe la 10, 11 ani parca acum le -pregateste-."

Raspuns mamica: "Acum depinde, exista posibilitatea sa aiba menstruatie precoce si sa ii apara si la 8 ani, acum tu trebuie sa vezi daca este pregatita sa inteleaga ce este menstruatia si sa ii explicati tot ce este de explicat. Daca vi se pare prea mica atunci pe 11 ani cred ca este destul de mare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.