Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Ce cadou ii pot lua nepotului meu in varsta de 8 ani?

Raspuns mamica: "Pai poate ar fi bine sa il intrebi pe el ce si-ar dori sau pe mama/tatal lui, nici eu nu stiu ce isi doresc copiii asa marisori, probabil jucarii de astea de la televizor care apar prin reclame sau jocuri pentru calculator, oricum nu carti caci nu-l faci prea fericit :/ "

Raspuns mamica: "Intreaba mai intai ce isi doreste el sa primeasca cadou. Eu asa fac si cu fetita mea si cu nepotelul si cu prietenele mele. In general intreb mamele lor ce are nevoie mai mult copilul,c a sa stiu ce sa ii iau ca sa le fie util, marea majoritate vor sa le iau hainute."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.